Cumhuriyet Anaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin okulumuzda kazandıkları bilgi,beceri,alışkanlık ve davranışların; onlara tüm yaşantıları boyunca rehberlik yapacağı bilinciyle,toplam kalite anlayışı içinde, örnek alınacak bireyler yetiştiren kurum olmak.

Misyon: -Tercih edilen anaokulu olmak. -Öğrencilerimizin gelişimlerini okul öncesi eğitime uygun bir ortamda gerçekleştirmek. -Okulumuzda kazanılan bilgi, beceri ve alışkanlıkların günlük yaşama aktarılabilmesi için eğitim programımıza aile katılımını dahil etmek. -Gelenek ve göreneklerine bağlı aynı zamanda çağdaş, çevreye ve doğaya duyarlı, araştırmacı , yaratıcı, yaparak yaşayarak öğrenen bireyler yetiştirmek. -Okul öncesi eğitimini tanıtmak ve önemini kavratmak amacıyla veli işbirliğini sağlamak.

Başarılar: 2018 YILIN TOPLUMSAL FARKINDALIK VE DUYARLILIK ÖDÜLÜ 2016-2017 YENİLİKÇİLİK ÖDÜLÜ 2017 YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ 2017 KAHVERENGİ BAYRAK ÖDÜLÜ 2021 YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ 2020 KAHVERENGİ BAYRAK ÖDÜLÜ 2017, 2019, 2021 eTwinning School ödülü

Saatler: SABAH GRUBU 07:30-12:30 ÖĞLEN GRUBU 12:30-17:30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Rehber eşliğinde anaokulu öğrenciservisi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Mersin Üniversitesi’yle “Anne-Baba Okulu”Değerler Eğitimi”, “ Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var”uluslararası “Eko-Okul ve Okullarda Orman Programı” Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle “Bir Lokma Ekmek Bir Hayat Kurtarır Projesi”Mersin Üniversitesi işbirliğiyle “Öğrendikçe Paylaşıyoruz, Paylaştıkça Öğreniyoruz Projesi” 2014-2015,2016-2017,2017-2018 yıllarında 2 ulusal 1 Avrupa kalite etiketi ödülü kazanan ve “eTwinning School” seçilen okulumuz,2017’de ise Uluslararası Okullarda Orman programında sertifika almıştır.2015 yılında “Beyaz Bayrak” ve 2016 yılında ise “Beslenme Dostu Okullar Programı” kalite ödülÜ almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz; Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 Okul Eğitimi stratejik Ortaklıklar kapsamında “Come On Kids, The Nature Wait For Us!” Projesi Erasmus+ KA1 kapsamında “Together Happier”projesi

Telefon - (0324)3310978

WEB - https://mersincumhuriyetanaokulu.meb.k12.tr