I EXIST WITH ART PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ İTALYA CASERTA'DAKİ EĞİTİMLERİ TAMAMLADI

Projemiz, Türkiye'den Cumhuriyet Anaokulu ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Romanya, irlanda, İsveç, İtalya ve Belçika ortaklığıyla Erasmus+ KA220 kapsamında gerçekleştirildi İtalya2nın Caserta kentinde gerçekleştirildi.

Projemizin temel amacı, sanat eğitimi alanında son yıllarda yaşanan kuramsal gelişmeleri ve bu gelişmeler ışığında geliştirilen sanat öğretimi yöntem ve tekniklerini erken çocukluk dönemi sınıf uygulamalarına uyarlamak ve bunun sonucunda bir erken çocukluk sanatı hazırlamaktır. Avrupa ve Türkiye'deki okullara yönelik eğitim programı bu anlamda projenin hedef kitlesi erken çocukluk dönemi çocukları, aileleri, öğretmenleri, yetişkin eğitimini destekleyen eğitim merkezi pedagoglarıdır.

13.10.2022 192